Om oss

Retail Energy AS startet med en drøm om å skape et retail marketingbyrå for kommunikasjonsløsninger basert på erfaring og innsikt. Våre kunder skal møte ansatte som selv har drevet operasjonell butikk-, kjede- og merkevarebygging, folk som selv har erfart hva som fungerer og ikke.

All markedsføring har som overordnet mål å SELGE MER. Retail marketing skal levere på flere mål parallelt: skape umiddelbare salg, mersalg, oppsalg, gode handleopplevelser, lojale kunder, bygge profil og merkevare. For å levere på dette må vi kjenne butikken som salgs- og kommunikasjonskanal, fysisk som digital. Det kan du stole på at vi gjør!

Våre retail-selskaper er etablert for å kunne levere hele verdikjeden – fra analyse og innsikt i SeeYou, kommunikasjons- og konseptutvikling i Retail Energy, mediestrategisk innsikt i Retail in Media, til trykk og logistikk i Retail Production.

Vi gjør det enklere å lykkes med retail marketing!

 


Alle våre selskaper er en del av RED Gruppen AS

RED Gruppen består av til sammen 9 selskaper og over 90 mennesker, og selskapet dekker de fleste områdene innenfor medie- og kommunikasjonsfaget. RED Gruppen er Norges største, norskeide selskap innenfor bransjen, og har som mål å være et av de mest spennende stedene å jobbe, og et av de beste stedene å være kunde!

Selskaper i RED Gruppen:
Retail Energy AS
Retail in Media AS
Retail Production AS
SeeYou AS
Red Media Consulting
Red Performance
Plapre AS
Plastikk
Heia de som vinner

 

Våre selskaper Les mer ›