Retail Energy søker Strategisk Rådgiver

Publisert: 21. januar 2022

Retail Energy AS er et 360 graders reklamebyrå som jobber med retail- og sisteleddsmarkedsføring.

Retail Energy AS er et 360 graders reklamebyrå som jobber med retail- og sisteleddsmarkedsføring. Vi har bare ett overordnet mål og det er å hjelpe våre kunder med å selge flere varer og/eller tjenester i butikken eller på nettet. Dette gjør vi ved å skape smartere løsninger gjennom smarte salgsmekanikker, kommunikasjonsaktiviteter og spennende kundeopplevelser som ivaretar målgruppens ønsker. Alt fundamentert på lang operasjonell butikk- og kjedeerfaring, god innsikt, godt strategiarbeid, og tydelige målsettinger.
Vår visjon: Å utvikle kommunikasjonsløsninger som skaper oppmerksomhet og salg.
Vårt retail-marketing miljø, Retail Group, består i dag av selskapene Retail Energy og SeeYou samt Retail Produksjon som er et eget forretningsområder under Retail Energy.

Kundeutvikling – kjedemarkedsføring – kommersiell teft

Vi vokser og søker nå en strategisk rådgiver som sammen med resten av teamet, skal videreutvikle byrået og våre kunder. Vi søker primært deg som har erfaring fra kjedemarkedsføring, enten fra markedsavdeling hos en kjedeaktør, eller fra tilsvarende rolle i et byrå. Har du i tillegg en kremmerånd og trigges av salg og resultater, håper vi du sender oss noen ord.

Ansvarsområder:

Du er god på å avdekke forretningsmuligheter, enten det er å bidra med gode markeds- og forretningsråd, eller det handler om å identifisere nye caser og kunder. Din forretningsforståelse, solide erfaring og kompetanse gjør at du er strategisk sterk, trygg på egne valg og en god rådgiver som skaper tillit. Vi ser etter en av bransjens dyktigste retail rådgivere – en kremmer med teft for god kommunikasjon og gjennomføringskapasitet. Vi ser etter deg med god forretningsforståelse, tidsriktig innsikt og kunnskap om ulike kommunikasjonskanaler i et omnikanal-landskap . Du er en god rådgiver for våre kunder innenfor alle kommunikative, varehandelstrategiske, takstiske og markedsmessige områder.

Vi tilbyr deg et svært kompetent miljø, spennende faglige utfordringer og muligheten til å jobbe i et kommunikasjonsmiljø med mange ulike fagdisipliner.
Stillingen  åpner for gode økonomiske betingelser i takt med at resultater skapes.

 

Om denne stillingen

Arbeidsgiver: Retail Energy AS, Professor Dahls gt.8, 0355 OSLO

Nettside: retailenergy.no/

Søknadsfrist: Snarest

Arbeidsplass: Oslo

Tittel: Strategisk rådgiver

Sektor: Privat

Stilling: Fulltid

Omfang: Fast

Antall stillinger: 1

Tips en venn eller kollega!
Linkedin

Nytt og nyttig Vis alle ›