Retail Energy styrker laget med Kreativ leder!

Publisert: 15. januar 2016

Anders Røed starter i Retail Energy som Kreativ leder og partner og slutter som Kreativ leder i Retail House.

Vi er veldig fornøyd med å få Anders som kaptein på det kreative laget, og vi fortsetter dermed å styrke vår retail marketing-kompetanse sier daglig leder og partner i Retail Energy, Sigurd Herrlin Sørensen, som i 2015 også fikk Morten Bergquist om bord som Rådgiver.

Anders besitter en unik kompetanse som kreatør innenfor kampanjeutvikling, shopper marketing og kanaluavhengig retail-faglig tenking. Med over 20 års erfaring i å utvikle merkevarer og retailkonsepter innehar han en bred forståelse for kjede-og butikkprosesser, shopper-og forbrukeratferd, crosschannel-tenkning, bruk av digitale flater og sosiale medier.


«Vi opplever en veldig positiv utvikling med sterke kjede- og merkevareaktører på kundelisten, og vi skal være kundenes førstevalg innenfor helhetlig kommunikasjons-utvikling og retail marketing, noe som igjen vil resultere i «slag på kassa» for våre kunder, sier Sigurd Herrlin Sørensen.»


Anders Røed sier han gleder seg stort til å jobbe sammen med noen av de aller dyktigste fagfolkene innenfor retail og shopper marketing-faget, i et større miljø med stor kraft og kompetanse i alle ledd, og få være med på å utvikle Retail Energy videre som et byrå som setter agendaen for hva shopper marketing skal være i fremtiden. Retail marketing er et komplekst og stort fagområde, og markedet vil stille ytterligere krav til nytenking og kreativitet fremover, sier han.

Anders har tidligere jobbet i Publicis Promotion, Bates 141, Leo Burnett POP, DDB Retail/Rapp Collins og Oktan Handel, og har vært kreativt ansvarlig for mange suksessfulle retailkonsepter, lanseringer og kampanjer. Blant annet Pepsi Max og G-Sport Cross-Channel, som vant både Max Marketing Mix og Retailprisen i 2014. Anders har også hatt et lengre engasjement for IKEA markedsavdeling, og har vunnet flere nasjonale og internasjonale retail-utmerkelser.

Pressemelding 13/1-2016.

Merkelapper:   
Tips en venn eller kollega!
Linkedin

Nytt og nyttig Vis alle ›