Carlsen Fritzøe topper Bygg Reis Deg!

Publisert: 20. oktober 2017

Vi er stolte av jobben vi har gjort for Carlsen Fritzøe på Norges Varemesse/Bygg Reis Deg. På sin facebook-side trekker Bygg Reis Deg tidlig frem vår stand – det er veldig moro, sier rådgiver for Carlsen Fritzøe, Morten Bergquist.

Standen til Carlsen Fritzøe ruver i landskapet blant 550 utstillere med sin to tonn tunge spesialdesignede Carlsen Fritzøe – blå modul. Byggevarekjeden skulle for første gang vise seg frem blant sterke og etablerte konkurrenter som hadde mange ganger større stand-areal. Blant flere spennende kreative forslag ble denne standen valgt ut av ledelsen i byggevarekjeden. Vi ville få frem at Carlsen Fritzøe er en toneangivende aktør i bransjen og styrke oppfattelsen som «byggevarespesialisten» – Det skulle være en kompetent, hjelpsom og aktiv møteplass. Interne medarbeider og profesjonelle kunder skal være stolte av å være på laget med Carlsen Fritzøe – I trygge hender blant ekte fagfolk!

Carlsen Fritzøe er en norsk, uavhengig byggevarekjede med 25 moderne byggevarehus. Butikkene er lokalisert i åtte fylker på Sør- og Østlandet.

Merkelapper:    
Tips en venn eller kollega!
Linkedin

Nytt og nyttig Vis alle ›