Gulltaggen 2015

Gulltaggen 2015: RED Performance anbefaler foredrag for dag 1

Publisert: 24. april 2015

Magnus Strømnes Bøe er Leder for fortjente og eide medier i RED Performance, Senior SEO Konsulent og webanalyse-entusiast. Han forteller i denne artikkelen om hvilke foredrag du bør gå på dag 1 Gulltaggen 2015.

Magnus Strømnes Bøe

Gulltaggen er, ved siden av Performance-konferansen, en av viktigste arrangementene for oss som jobber med digital markedsføring. Historisk sett har det vært endel høytsvevende og «fluffy» foredrag – men som regel holder speakerene et høyt nivå, sier Magnus Strømnes Bøe , leder for fortjente og eide medier RED Performance .

Gulltaggen 2015 er rett rundt hjørnet nærmere bestemt 28. og 29. april 2015.

Som vanlig kjøres det flere parallelle løp. Det er tilsynelatende mye interessant, men som regel så blir man skuffa. Du går for en speaker som ser interessant ut – men ender opp med en søvndyssende fadese av selvfølgeligheter og «death by Powerpoint».

For å unngå dette har jeg målt og veid de forskjellige foredragene.
Sharing is caring, så jeg deler min plan med deg.

Her er min plan for første dag (28. april 2015) på Gulltaggen 2015:

10:00 Wired-redaktøren David Rowan

Ballet starter pent med Wired’s redaktør David Rowan. Mannen som tok Chris «long-tail» Anderson’s plass må ha noe kult å formidle. Første foredrag er eneste foredrag kl. 10:00 – men dette er en must for meg å få med meg.

11:00 Dennis Yu fra Blitzmetrix eller David Rowan-intervju

Er det slik at jeg vil ha mer fra Wired, så pri’er jeg ham foran de andre alternativene i parallelløpet etter.

Dennis Yu – Competitive Analysis on Facebook from Mediabistro

Eventuelt prøver jeg å få med meg Dennis Yu. Har sett litt på hva han har på Slideshare – selv om det ser litt uproft ut, rent estetisk, så virker innholdet veldig aktuelt. Eksempelvis er konkurrentanalyse i sosiale medier noe jeg har snakket litt om selv.

Gir Yu meg noe jeg kan bygge noe videre på så er det gull!

12:00 Nigel Morris fra Dentsu Aegis

Fra 12 til 13 er det litt hipp som happ, men basert på Nigel Morris sin imponerende, men lavmælte, Linkedin-side – så går jeg for å høre pitchen fra Dentsu Aegis.

13:00 Workshop med Wired

OM den nye Wired-redaktøren imponerer, så slenger jeg meg på workshop’en. Hvis ikke, eller om det blir fullt, så tenker jeg William Eccleshare fra Clear Channel får min oppmerksomhet.

14:00 Ben Williams og Sean Blanchfield

Hvordan Adblock går fra å blokkere annonser, til å kompromisse og lage ”akseptable” annonser er for meg en gåte. Det skal bli belyst klokkken to – dette må jeg få med meg.

15:00 Nordic Student works

Studentene i bransjen blir bare bedre og bedre. Så dette gleder jeg meg til, og har store forventninger til det som blir presentert.

16:00 Ben Wood fra iProspect

Hva sier RED Performance’ konkurrent iProspect om smartere annonser? Gotta find out.

Vi sees på Gulltaggen 2015!

Tips en venn eller kollega!
Linkedin

Nytt og nyttig Vis alle ›