Nordisk Film Kino økte snittsalget per gjest med 8%

Publisert: 13. september 2019

Retail Energy har laget Nordisk Film Kino sitt kampanjekonsept “Smaken av kinomagi” og har blant annet brukt sonetenkning som et strategisk verktøy.

Nordisk Film Kino er Norges største kinovirksomhet med 21 små og store kinohus rundt i Norge og over 3 millioner årlige besøkende. Første halvår 2019 har vært tøffere enn forventet med reduksjon i publikum og inntekt fra billettsalget. Det gledelige er at omsetningen i kinokiosken har økt relativt mer. Nordisk Film Kino bruker mersalg som en av kpi´ene for suksess og her ser vi helt klart en positiv utvikling, sier Espen Lundberg Pedersen, COO/Salgs- og Driftsdirektør i Nordisk Film Kino. Målinger vi har gjort i våre kinokiosker viser at vi økte kundens eksponering for mersalg fra 36-41% (2018 til 2019).

Retail Energy har laget Nordisk Film Kino sitt kampanjekonsept “Smaken av kinomagi” og har brukt sonetenkning som et strategisk verktøy for riktig plassering av kommunikasjon i Kinokioskene. Blant annet for å sette ekstra fokus på mersalg. Det virker!

Kilde: Maze og NFK 2019

Merkelapper:   
Tips en venn eller kollega!
Linkedin

Nytt og nyttig Vis alle ›