Norsk Tipping valgte Retail Energy!

Publisert: 28. april 2015

I forbindelse med sin satsning innenfor retail, valgte Norsk Tipping denne uken Retail Energy som ny samarbeidspartner!

I konkurransen blant flere rådgivningsbyråer, trakk Retail Energy det lengste strået og signerte forrige uke en 3-årig rammavtale.

Retail Energy skal til Norsk Tipping levere tjenester med fokus på sisteleddet som;

«At en av landets mest prestisjetunge annonsører og reklamekjøpere har valgt oss som samarbeidspartner, forsterker bare ytterligere vår tro på hvordan vi utvikler smart, effektiv og god kommunikasjon”, sier Daglig leder i Retail Energy, Sigurd Herrlin Sørensen

Retail Energy kjøpte SeeYou i desember 2014 og sammen utgjør vi nå et av Norges sterkeste miljø innenfor kommunikasjon, analyse og rådgivningstjenester med fokus på retail og merkevarebygging.

«Norsk Tipping har som mål å forsterke sisteleddsatsningen i fysisk handel, og har nå inngått en rammeavtale knyttet til denne satsningen i våre fysiske kanaler som består av nesten 4000 tradisjonelle kommisjonærer og 2400 utsalgssteder for Spill i kasse. Vi har valgt en samarbeidspartner i Retail Energy som har spesialkompetanse og tilgang til hensiktsmessige verktøy, særlig innenfor områdene shopper- og forbrukerinnsikt, ulike salgsfremmende aktiviteter i sisteledd, butikkoptimalisering og konseptutvikling», sier Konseptansvarlig i Norsk Tipping Anne Britt Sageng.

Retail Energy AS leverer reklame- og kommunikasjonsløsninger for kjeder, butikker og merkevarer som selger varer og tjenester gjennom fysiske og digitale butikker.

SeeYou AS er et selskap som måler kundeopplevelse på flere områder i det norske markedet; Mystery Shopping, Kampanje evaluering, Mystery Calling, Mystery WEB, kundestrømsanalyse, konseptsjekk, prisundersøkelser og intervjuer. Selskapet har over 4000 observatører over hele Norge.

«Vi skal bidra til å gi Norsk Tipping bedre innsikt gjennom å måle og analysere kundeadferd- og opplevelser i sisteleddet», sier Knut Holthe i SeeYou.

 

Kjerneteamet mot Norsk Tipping består av Knut Holthe, Sturla Hammer, Sigurd Herrlin Sørensen og Birgitte Horn.

Merkelapper:   
Tips en venn eller kollega!
Linkedin

Nytt og nyttig Vis alle ›