Bolia vant Retail Innovation Prisen!

Publisert: 13. mars 2015

Vi gratulerer Bolia som vinner av prisen som ble delt ut på Retail Innovation 2015! 

Juryen bergunnelse:
Vinneren, Bolia, ble kåret på bakgrunn av sin satsning innenfor nye salgs- og distribusjonsformer, teknologi, omnikanal-tilpasning, skreddersøm og fokus på kortreist sortiment.

Årets Retail Innovation Pris
gikk altså til en aktør som i sin bransje både kan vise til en høy og attraktiv innovasjonstakt innenfor produktutvikling og design, og som har vist et betydelig og innovativt entreprenørskap i sin forretningsdrift. Bolias smarte bruk av internasjonale designere i produktviklingen, samt bruken av en lang rekke sosiale medier i sin markedsføringsplattform som Facebook, Twitter, Google+, Soundcloud, Instagram og bloggside, har skapt etterspørsel etter Bolias produkter og design fra hele verden.

For å møte denne interessen og etterspørselen satser Bolia nå på en global netthandelplattform, samtidig som det på Europeisk nivå ekspanderes med fysiske butikker. Bolia har hatt en sterk vekst gjennom flere år og høstet i 2014 internasjonal annerkjennelse med finaleplasser i World Retail Award samt European E-commerce Awards, bl.a. for å reposisjonere sin forretningsdrift på en måte som svarer til forventningene i en omnikanal verden og dermed kundenes behov i alle tilgjengelige kanaler.

Bolia er aktuell med en rekke lanseringer som appellerer til sansene, blant annet sin rekordstore 2015-kolleksjon, en egen merkevareduft som oppleves i deres fysiske butikker. Og skulle du ende opp med å kjøpe en sofa fra Bolia, kan du være så heldig å finne et gavekort på 500,-  under sofaputen som en morsom påminnelse om å ta godt vare på din nye sofa og støvsuge under putene!

Vi gratulerer!

Gikk du glipp av Retail Innovation 2015? Her kan du se hva dagen inneholdt>

Retail_innovation.LOGO

Merkelapper:    
Tips en venn eller kollega!
Linkedin

Nytt og nyttig Vis alle ›