SeeYou deler ut pris!

Publisert: 06. mars 2015

Kundeserviceprisen 2015, Norges kundesentere sin egen «Best i Test», arrangeres nå av SeeYou for 9. gang. Testen gjennomføres hvert år i forbindelse med Confex sin årlige konferanse, «Call Center Dagene».

«Det er stor interesse for denne kåringen, og antall kundesentre som måles øker for hvert år», sier ansvarlig for undersøkelsen, Reidar Skorpen i SeeYou. 
Undersøkelsen er en kvalitativ undersøkelse der hvert kundesenter som måles ringes opp av 25 tilfeldige kunder på et definert rollespill. Målingen har til hensikt å måle:
  1. Mottak og velkomst
  2. Kundebehandleren – løsning
  3. Avslutning og totalinntrykk

Hvert spørsmål får en poengscore basert på svaralternativene, og det hele oppsummeres så i en % score. Konkurransen er inndelt i 16 forskjellige klasser, der det kåres en vinner i hver klasse før man til slutt kårer årets totale vinner. Dette betyr at alle kundesentrene blir målt opp imot de samme spørsmålene. Rollespillene varierer for hver bransje og oppdateres hvert år.

Tidligere års vinnere

2014 – Tyrkiareiser – 94,6%
2013 – Canal Digital Parabol – 93,6%
2012 – Ishavskraft – 95,3%
2011 – Sector Alarm – 97,0%
2010 – DFDS – 96,1%
2009 – Ventelo – 86,7%
2008 – NextGenTel – 85,0%
2007 – Chess

«Vi blir kontaktet av mange kundesentre hvert eneste år som ønsker å være med, og svært mange kundesentre har det å vinne sin klasse som den store målsetningen hvert eneste år. Det betyr at de trener, måler og forbereder seg hele tiden til denne undersøkelsen og at alle ansatte er involvert i det å øke kundeopplevelsen. Vi har sett en  markant bedring i resultatene, også etter at vi skjerpet kravene. Vi har dermed lykkes i å sette bransjen mer på kartet i markedet, fått økt fokus på kvalitet og service, og for kundene vært med på å bedre kundeservicen og kundeopplevelsen.»

Call Center dagene er Skandinavias største konferanse for ledere og beslutningstakere innen kundeservice.

Variert program
Norske og internasjonale talere i toppklasse er invitert. Noen jobber daglig i kundesentre, mens andre er fagpersoner med en unik fagkompetanse på sine områder. Du får også høre spennende caser fra anerkjente bedrifter, og lære av erfaringene de har gjort seg for å skape bedre kundeopplevelser. Felles er at de alle brenner for service, og vil dele sine erfaringer og kunnskap med deg.

Servicekultur
Årets overordnede tema er Servicekultur, men hva er egentlig en god servicekultur? Det innebærer at medarbeiderne er til å stole på, gir det lille ekstra og forenkler hverdagen til sine kunder og kollegaer. Kulturen bygges like mye intern som eksternt, fra ledelsesnivå til hvordan man behandler hverandre som kollegaer.

Les mer og meld deg på konferansen Call Center Dagene 2015 her>

Merkelapper:   
Tips en venn eller kollega!
Linkedin

Nytt og nyttig Vis alle ›